După ce și-a anunțat din timp candidatura pentru Primăria Buzău, șeful PDL Buzău începe să bată în retragere. La ultima conferință de presă, Cezar Preda a declarat, cu chiu cu vai, că are un candidat pentru președinția Consiliului Județean pe care îl va prezenta în toamna acestui an, însă în ceea ce privește candidatura sa la șefia Palatului Comunal, liderul PDL a vorbit cam cu jumătate de gură, lăsând, parcă, loc de întors.

”Totul se va decide în toamnă. Mie mi se pare incorect să mă apuc acum, din luna mai, să dau niste chestii… Avem candidați și pentru Consiliul Județean și avem și pentru Primărie, dar asta în condițiile în care sunt acceptate de la Centru candidaturile noastre. Poate vin însă de la Centru niște candidaturi mai…”, a precizat liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.

Declarația dată de Preda în fața camerelor de luat vederi vine să întărească ideea că nici măcar candidatura sa la Primărie nu este bătută în cuie și că, la o adică, locul său va putea fi luat de un candidat stabilit de la București.

Cum după alegerile din partid, toată lumea se aștepta ca Cezar Preda să plătească într-un fel sau altul pentru curajul de a se opune voinței lui Traian Băsescu, dar și în lumina ultimelor declarații în care acesta ironizează actuala conducere a PDL se naște intrebarea: ”Un eventual candidat, stabilit de la București, ar putea prelua și frâiele Organizației Județene a PDL?”

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/Cezar-PREDA3.mp3|titles=Cezar PREDA]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.