Momente cumplite pentru deputatul PNL Cezar Preda. Plecat în vacanță, Cezar Preda a fost prins în Turcia unde s-a încercat sâmbătă o lovitură de stat, soldată cu 90 de morți și aproape 1200 de răniți.

Parlamentarul cu origini buzoiene a rămas blocat în aeroport de vineri noapte, precizînd telefonic, că situația este grav, asemănătoare Revoluției noastre din 1989.

Parlamentarul a declarat vineri noapte pentru Antena 3  că imaginile din Turcia sunt apocaliptice. Se aud focuri de armă, nu mai e niciun filtru de securitate. Nu mai e niciun lucrător nici la chioșcuri, fiecare își ia apă sau ce vrea. E ca la Revoluție a declarat Cezar Preda.

Vineri noapte, în Turcia a avut loc o tentative, eşuată în final,  de lovitură de stat.

Potrivit ultimului bilanţ. peste 1.100 de persoane au fost rănite şi 90 ucise în cursul tentativei de lovitură de stat din Turcia, arată agenţia turcă de presă Anadolu.

Un  număr impresionant de oameni au răspuns apelului preşedintelui Recep Tayyip Erdogan de a ieşi în stradă pentru a-l susţine. Erdogan, care se afla în vacanţă la Marea Egee când a fost lansat puciul, a zburat la Istanbul în cursul nopţii şi a apărut pe posturile de televiziune înconjurat de susţinători, pe aeroportul pe care rebelii nu au reuşit să îl securizeze.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.