Cezar PREDA
Deputatul liberal Cezar Preda l-a atacat dur pe ministrul Învățământului, Sorin Câmpeanu, după aflarea rezultatelor la concursul pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean Buzău în urma căruia actualul inspector general, Geta Burducea a picat proba scrisă iar învățătoarea Ionelia Voicu care a luat notă peste 9 la proba scrisă a fost descalificată la proba interviului.
„Am să îi fac o scrisoare domnului Câmpeanu(nr. Sorin Câmpeanu ministrul Învățământului) cu acea bătaie de joc pe care ați văzut-o la concursul de inspector general pentru învățământ. Eu nu am să-i mai spun ministru pentru că este descalificat prin tot ceea ce a demonstrat că face și este doar un politruc veros care nu face altceva decât să promoveze incompetența și prostia cu recomandarea PSD. Dacă nu ai recomandarea PSD nu contează cât de competent sau cât de bun ești în meseria asta”, a declarat liderul PNL Buzău, deputatul Cezar Preda.
Deputatul liberal a afirmat că nu este posibil să descalifici un om extrem de bine pregătit doar pentru că nu este membru PSD și că ministrul Sorin Câmpeanu s-a descalificat prin acțiunile sale prin care a încercat să mențină cu orice preț pe funcție un om de casă al partidului de guvernământ.

„Nu se poate să te descalifici în asemenea hal anulând două concursuri de Inspector General doar pentru că acel candidat, care a ajuns în faza interviului, nu era de la PSD. PSD nu e în stare să propună oameni competenți. Nu poți să îi ceri unui om care pică cu brio testele scrise să îl promovezi. Cum să pici un om care ia 9,25 la proba scrisă și să îl pici la interviu că nu e membru PSD? Aș fi curios dacă DNA ar lua înregistrările de la interviu să vedem ce a greșit acel candidat în afară de faptul că nu era de la PSD. Și celălalt candidat(nr. profesorul Dumitru Săndulache) care a luat 8,50 și a trecut proba eliminatorie și care a fost eliminat la CV și acela este doctor în istorie dar domnul Câmpeanu nu recunoaște decât doctoratul lui Victor Ponta în România”, a conchis deputatul liberal Cezar Preda.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.