MArcel CIOLACU
Deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, a fost reconfirmat sâmbătă, la Sinaia, de către conducerea centrală a partidului în funcția de secretar al Camerei Deputaților, dar propunerea trebuie validată de plenul Camerei Deputaților, la începutul săptămânii viitoare.
De asemenea, PSD i-a reconfirmat pe Ilie Sarbu si Marian Neacsu in functiile de lideri ai grupurilor parlamentare ale partidului din Senat si Camera Deputatilor.
Pentru Biroul Permanent al Senatului au fost reconfirmați viceliderii existenți, Cristian Dumitrescu si Ioan Chelaru.

La Biroul Permanent al Camerei Deputaților au fost alesi trei noi vicelideri: Rodica Nassar, Florin Iordache si Gabriel Vlase. Deputatul Mircea Drăghici a devenit chestor, iar Marcel Ciolacu – secretar al Camerei Deputaților.

Propunerile trebuie sa fie validate de Birourile Permanente, respectiv de plenul celor doua Camere parlamentare.

Camera Deputaților a fost convocata, luni, in prima sesiune ordinară a anului 2015. Mediafax.

Biroul Permanent al Camerei Deputaților se va întruni, începând cu ora 13.00, pentru a-si desemna noua componenta, respectiv vicepreședinții, secretarii si chestorii acestui for.

Și Senatul României a fost convocat în prima sesiune ordinara a anului 2015, luni, 2 februarie 2015. Prima ședință a conducerii Senatului va avea loc începând cu ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.