Deputatul liberal Gabriel Avrămescu îi parafrazează pe social democrați și le arată buzoienilor #AdevăratulBuzăuVerde. După  plimbare pe străzile orașului liderul liberalilor buzoieni a simțit nevoia să le arate urmăritorilor săi de pe rețele de socializare cum arată de fapt municipiul reședință de județ chiar în inima social-democrației, acasă la președintele Marcel Ciolacu sub domnia primarului Constantin Toma. Astfel, Avrămescu a înțeles rapid vorbele social-democraților care au lansat vineri conceptul #AdevărataVineriVerde  și a decis să se alăture acestora pentru a-și promova orașul și realizările binemeritate ale echipei social-democrate conduse de primarul Constantin Toma, publicând pe pagina sa de socializare ce înseamnă de fapt, #AdevăratulBuzăuVerde.

„Am descoperit, astăzi, ce înseamnă de fapt „#BuzăulVerde” pentru domnul primar Constantin Toma.

Mai pe scurt: bălării!!!

Știți vorba aia „afară-i vopsit gardul, înăuntru leopardul?”. Eu zic că ăsta ar putea fi sloganul primăriei Buzău.

În aceste condiții, eu îi propun domnului Toma o strategie de marketing care ar putea să-l ajute în noua campanie #BuzăulVerde.

Prin urmare, pornind de la ideea agreată de foarte mulți amatori de fotografii în decoruri naturale, respectiv „poze în lanul de rapiță sau de lavandă”, vă dezvălui un nou concept „instagramabil” unic în țară: lanul de bălării din Buzău!

Așadar, #BuzăulVerde cu bălării verzi se face, nu-i așa?

Dacă montăm niște liane, vom semăna destul de mult cu locuitorii junglei africane. Vom deveni, astfel, o atracție pentru vizitatorii lumii civilizate, care își doresc să experimenteze excursiile de tip safari, mai ales că șoselele din municipiu oferă aceste senzații extreme, pline de adrenalină, atunci când dai în gropi, la propriu!

Deci, de ce să ne mai străduim să facem curățenie, sa toaletăm spațiul verde, când am putea deveni o destinație turistică unică în Europa!

Era să uit! Avem o ofertă și pentru cei care vor să se plimbe cu bicicleta prin parcurile din Buzău: senzații tari printre boscheți! Puteți să vă întâlniți în #BuzăulVerde cu primarul Toma și cu liderul PSD, domnul Romașcanu, mari amatori de vehicule nemotorizate, pe două roți.

P.S Domnule primar, vă invit să vedeți imaginile „instagramabile” surprinse, astăzi, în municipiul pe care îl păstoriți.

Superbe, nu-i așa?”, a scris pe Facebook deputatul Gabriel Avrămescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.