Gheorghe COMAN

Deputatul PP-DD Gheorghe Coman va activa pe viitor în grupul parlamentar al Partidului Conservator ridicând la 16 numărul conservatorilor din Camera Deputaților. Anunțul trecerii lui Coman la PC urmează a fi făcut la debutul ședinței de plen a Camerei Deputaților iar în zilele ce urmează se așteaptă și o numire a sa în funcția de șef al PC Buzău.
Contactat telefonic de Observatorul Buzoian, deputatul Gheorghe Coman a confirmat că astăzi urmează să fie făcut anunțul privind trecerea sa la conservatori și a precizat că în zilele ce urmează va prelua și șefia filialei buzoiene a PC.
„Astăzi voi ști precis pentru că ieri nu s-a ținut ședința de plen la Camera Deputaților. Vedem ce va fi dar este sigur că voi veni șef (nr. la Partidul Conservator) la Buzău. Nu știu ce se va întâmpla cu domnul Vlase dar el cu siguranță știe mai bine”, a declarat Gheorghe Coman.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Asa merge in PC?Vine un neica nimeni si presedintele de filiala estre aruncat la cosul de gunoi?De aceea PC-ul nu trece de 1%!Cu Daniel Constantin in frunte,cu masurile dure de impozitare a celor ce trudesc in agricultura si de distrugere a producatorilor de lapte si carne,PC va ramine in istorie ca cel mai ticalos partid care s-a aflat vremelnic la guvernare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.