Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu ia atitudine împotriva situației create în comuna Grebănu unde consilierii PNL și ALDE se opun implementării unui proiect derulat de Compania de Apă cu o investiție de 14 milioane de euro la care contribuția autorităților locale ar fi de doar doi la sută parte a unei investiții majore ce se va desfășura în mai multe localități din întreg județul cu o valoare totală de 300 de milioane de euro.

Ciolacu le atrage atenția aleșilor locali că au fost trimiși în miniparlamentul local de către locuitorii comunei care așteaptă din partea aleșilor responsabilitate și acțiuni în interesul cetăîțenilor.

„A sacrifica dezvoltarea propriei tale comunități pentru interese și ambiții politice mărunte este pur și simplu meschin! Fac un apel la consilierii locali de la PNL și ALDE care blochează deliberat această investiție de milioane de euro pentru comuna Grebănu să înțeleagă bine faptul că oamenii care i-au votat așteaptă de la ei responsabilitate și acțiune în interes public. Sper să nu avem neplăcuta surpriză să vedem că aceasta va fi singura comună în care nu se va implementa acest proiect fundamental de 300 de milioane de euro prin care se va introduce apă și canalizare pe întreg județul Buzău. Ar fi o bătaie de joc fără margini, atât la adresa cetățenilor, cât și a primarilor și a tuturor celorlalți care ne-am luptat să facem acest proiect pentru buzoieni” a scris deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

La situația din comuna Grebănu s-a ajuns din cauza viceprimarului comunei Ion Zainea(ALDE) care a decis să voteze alături de aleșii PNL împotriva proiectului care prevede realizarea a 14 foraje noi, o extindere şi captare de dren, 18 kilometri de conductă, trei staţii de clorinare, o staţie de tratare, şapte staţii de pompare, patru rezervoare, şapte kilometri de reţea de distribuţie nouă şi reabi­litarea a 23 de kilometri de reţea de distribuţie existentă care ar ducela extinderea cu 28 de kilometri a rețelei de apă și canal existente.

1 COMENTARIU

  1. Dezvoltare puli mele vand apa in plm si primaru asta numa euro viseaza…fonduri pt buzunarele lor..si eolienele tot fonduri au fost dar sau retrocedat pamanturile oamenilor pe numele de stanciu gheorghe..apoi bani ia luat domnu stanciu cu 2 saci..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.