Marian GHIVECIU
Deputatul Marian Ghiveciu va ajunge joi, din nou, în fața magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție. Judecătorii instanței supreme vor audia, joi, ultimul martor din acest dosar, iar în lunile ce urmează ar putea da o decizie în ceea ce privește soarta deputatului social-democrat buzoian, care este subiectul unor afaceri dubioase cu terenuri de mai mulți ani.
După audierea ultimului martor din dosar instanța va mai acorda, probabil, un nou termen pentru luna martie după care ar putea rămâne în pronunțare dacă judecătorii nu vor mai solicita lămuriri suplimentare asupra ingineriilor cu terenuri din zona Merei puse de procurori pe seama deputatului buzoian.
Ghiveciu este acuzat că în perioada 2005-2006 i-a instigat pe ceilalți doi inculpați să elibereze în mod ilegal titluri de proprietate pentru terenuri în zone cu potențial imobiliar aflate în apropierea Drumului Național 1B în favoarea unor persoane care nu erau îndreptățite să primească acele titluri de proprietate și care ulterior au vândut proprietățile obținute deputatului social-democrat.
În proces sunt nu mai puțin de 92 de părți din care doar trei inculpați, deputatul Marian Ghiveciu, Dumitru Borcan, fost șef al Compartimentului de Cadastru și Agricultură din cadrul Primăriei Merei și Nicolae Costache, fost director al Oficiului de Cadastru Buzău și membru în Comisia Județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.