Candidatul PDL la șefia Consiliului Județean Buzău, Cezar Preda, a criticat astăzi campania murdară pe care au dus-o cei care își doresc atât de mult să-și păstreze funcțiile care să le asigure liniștea și stabilitatea financiară, conferită de mânuirea banului public după bunul lor plac, pentru încă 4 ani.
Preda s-a referit, în special, la campania dusă de PSD și la atacurile murdare lansate pe ultima sută de metri înaintea votului din 10 iunie.
Folosindu-se de sigla site-ului Observatorul Buzoian, de fotografiile noastre și de semnătură, niște indivizi fără scrupule au fabricat, zilele trecute, din birouri calde, aflați pe posturi plătite, mai mult ca sigur, din bani publici, niște fițuici denigratoare la adresa contracandidatului nr. 1 al primarului Boșcodeală, Paul Negoiță. Un atac mudar, fără precedent, lansat de niște indivizi care lucrează pe bani grei, vă lăsăm pe dumneavoastră, să ghiciți pentru cine! Noi știm adevărul iar organele statului sunt deja pe urmele hoțomanilor care nu speră altceva decât ca omul lor să câștige un nou mandat, pentru a rămâne abonați, pentru câțiva ani, la banul public. Aceste fițuici au fost distribuite, începând de aseară, prin tot orașul, doar, doar, rivalul lui Negoiță, care, se pare, are ceva temeri că ar putea rata mandatul, ar mai câștiga ceva teren pe ultima sută de metri.
Această campanie murdară a fost criticată astăzi și de deputatul Cezar Preda, un candidat care în această campanie electorală, a preferat să stea departe de aceste mârlănii ordinare de la care alții, iată, nu s-au dezis nici în ultimele zile de campanie.
” Am văzut și ultimele zvâcniri ale acestei campanii murdare, le-am văzut astăzi, am văzut aceste fake-uri, așa zisul Observator buzoian care a ajuns în cutiile poștale ale buzoienilor, și așa pline. Este un atac abject și fără scrupule la adresa lui Paul Negoiță și, cu mine în subsidiar, care-l susțin. E o mizerie care se va întoarce împotriva PSD, care a lansat această campanie. E un lucru murdar pe care buzoienii îl receptează ca atare. De ce îi e frică domnului contracandat la Primărie de Paul Negoiță de a ieșit cu asemenea atac murdar? Era foarte sigur pe el, la un moment dat. Sunt ferm convins că dacă buzoienii vor ieși la vot, schimbarea va fi făcută”, a declarat astăzi Cezar Preda, candidatul PDL la șefia Consiliului Județean.
Observatorul buzoian menționează, încă o dată, că nu are nici o legătură cu fițuicile care au fost distribuite, începând de ieri, prin municipiul Buzău, fițuici fabricate de cineva care, sperăm, că până la urmă va plăti pentru aceste jocuri murdare. Este vorba despre niște hârtii, făcute la comandă, în care candidatul independent la Primăria Buzău, Paul Negoiță, este atacat, fără ca cel care a scris aceste rânduri murdare și josnice să vină cu dovezi ori măcar să-și semneze articolele cu care speră că i-a convins pe buzoieni să nu voteze schimbarea la cârma administrației buzoiene.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.