Cezar PREDA si Crin ANTONESCU
Recentul anunț al lui Crin Antonescu privind retragerea din cursa pentru fotoliul de președinte al României l-a determinat pe deputatul democrat-liberal, Cezar Preda, să își reconsidere poziția față de liderul liberalilor Crin Antonescu.
Astfel, deputatul democrat-liberal buzoian care în urmă cu ceva vreme îl numea pe liderul liberal „păpușa Chucky” se arată acum încântat de gestul liberalului și spune că ”în politică mai sunt și principii nu doar bălăcăreală”.
”Gestul domnului Antonescu arată că nu s-a agățat niciodată de putere, că a crezut în principiile sale. Salut maturitatea domnului Antonescu care a arătat că în politică sunt și principii nu doar bălăcăreală”, a declarat deputatul Cezar Preda pentru Mediafax.
În urmă cu aproape doi ani,pe atunci lider al organizației județene a PDL Buzău și vicepreședinte al PDL la nivel național, Preda îl compara pe liberalul Crin Antonescu cu „păpușa Chucky”
„ Să ştiţi că apropo de răutatea unui om, dle preşedinte al Senatului, aş vrea să vă spun că şi păpuşa Chucky a fost concepută ca fiind o păpuşă bună, dar nu a fost bună pentru că răutatea i-a venit pe drum” îi spunea Cezar Preda lui Crin Antonescu in anul 2012 în contextul unor discuții legate de suspendarea președintelui.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.