Deputatul buzoian Romeo Lungu pledează pentru rămânerea în sistemul medical a personalului angajat pe perioada pandemiei. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Lungu, vorbește despre necesitatea ridicăriistării de alertă dar și despre rămânera în sistemul sanitar a medicilor, asistentelor, rezidenților sau specialiștilor din Direcțiile de Sănătate Publică.

„Starea de alertă trebuie să înceteze Însă, #personalul #medical angajat în pandemie trebuie să rămână în sistem. Aceștia au luptat în prima linie și au dovedit că își fac meseria cu #profesionalism și #responsabilitate.
Fie că vorbim despre medici, asistente, rezidenți sau specialiști din DSP, toți trebuie să rămână în #sistemul #sanitar și să-și aducă, în continuare, aportul la îmbunătățirea stării de sănătate a românilor, chiar dacă starea de alertă va fi ridicată”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul social-democrat Romeo Lungu.

3 COMENTARII

  1. In pandemie sistemul sanitar s-a umplut numai de personal pilos care nu prea au trecut pe la scoala. Multi habar nu au ce inseamna sistemul sanitar dar sunt tinuti in brate si incaseaza sume de banii colosale. Multi nu stiu nici macar sa administreze tratamente dar sa mai ii punem sa faca si injectii sau sa puna branule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.