Turn Palatul Comunal
Buzoienii care voiau să urce în această vară în turnul Palatului Comunal mai au de așteptat. Din motive de siguranță, conducerea Primăriei a decis să amâne momentul deschiderii accesului pentru publicul larg pentru a lua mai multe avize de la instituțiile abilitate și pentru a fi la adăpost față de eventualele neplăceri care ar putea să apară din neatenția vizitatorilor. Conform primarului Constantin Boșcodeală, turnul este reabilitat însă, din motive de siguranță, nu va fi deschis încă publicului larg.
„Ne este frică să nu se întâmple accidente. Din acest motiv, vrem să obținem avize de la mai multe instituții, pentru că scara este periculoasă, în cazul în care se deplasează părinți cu copii mici aceștia pot intra printre balustrade, și, din această cauză, nu am dat drumul“, a spus ieri primarul Buzăului.
Palatul Comunal Buzău a fost construit în perioada 1899-1903 la comanda primarului orașului, Nicu Constantinescu, după un proiect al arhitectului Alexandru Săvulescu care a și supervizat lucrările până în 1902. Palatul a fost inaugurat în 1903, în prezența regelui Carol I și a principelui Ferdinand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.