Județul Buzău se află între primele cinci județe din țară în ceea ce privește gradul de siguranță rutieră. Potrivit datelor statistice prezentate în cadrul bilanțului instituției pe anul recent încheiat la nivelul județului s-au înregistrat cu 3 accidente grave mai puțin decât în 2016 în timp ce numărul răniților grav a scăzut tot cu trei iar cel al deceselor în urma accidentelor rutiere a scăzut cu 6.

„Cifrele poate nu sunt foarte evidente dar, la nivel național, anul trecut, an în care ne-am confruntat cu o creștere imensă a valorilor de trafic, la nivel național nu au fost decât cinci județe care au avut scăderi la toți indicatorii printre cele cinci numărându-se și Buzăul”, a declarat comandantul IPJ Buzău, Laurențiu Pantazi.

Și polițiștii buzoieni au fost mai „cuminți” în anul recent încheiat. Numărul sancțiunilor disciplinare dictate împotriva polițiștilor buzoieni a fost de doar 7, cu 11 mai puține decât în anul 2016 în timp ce numărul reclamațiilor împotriva polițiștilor din Buzău a fost cu 30,7 mai mic decât în anul anterior. De asemenea în 2016 nici un polițist din Buzău nu a fost cercetat penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.