Accident SMURD-4Starea celor 6 răniți din accidentul produs marți seară în afara localității Costești în care au fost implicate 4 mașini iar un șofer a murit este stabilă. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Buzău, unul dintre răniți a plecat pe semnătură acasă după ce a primit primele îngrijiri medicale. Deși medicii i-au recomandat să rămână în spital, omul a decis să plece acasă, având un traumatism cranio cerebral minor.

În spital au rămas 5 răniți din accidentul de marți seară. Este vorba despre două femei în vârstă de 53 și respectiv 26 ani, mamă și fiică, ambele fiind internate la Ortopedie, și despre 3 minori, doi băieți de 6 și 9 ani și despre o fetiță de 6 ani. Toți cei trei copii sunt internați la Chirurgie Infantilă. De menționat că femeia de 26 de ani este mama băiețelului de 6 ani, ei fiind din Movila Banului.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bratosin, unul dintre copiii de 6 ani a suferit în urma accidentului un traumatism cranio cerebral acut cu plăgi multiple- regiune facial, contuzie regiune cervicală și contuzie abdominală, cel de-al doilea copil de 6 ani a suferit o contuzie abdominală și contuzie cervicală în timp ce minorul de 9 ani, care este internat la Chirurgie buco-maxilo -facială are un traumatism facial cu plagă buza superioară.
Femeia de 53 de ani a suferit un traumatism cranio cerebtal, epistaxis și luxatie șold stâng în timp ce fiica ei de 26 de ani are un traumatism toraco-abdominal cu luxatie de șold stâng.

Între timp, polițiștii au stabilit exact și dinamica evenimentului rutier de marți seară.

Astfel, accidentul s-a produs marți în jurul orei 19.30 în afara localității Costești. UN bărbat de 35 de ani din Movila Banului, aflat la volanul unui Cielo, s-a angajat în efectuarea unei depățiri a unui utilaj agricol, pătrunzând pe sensul de mers opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un tînăr de 25 de ani din Movila Banului. Cei doi șoferi sunt rude , se pare veri.

În același timp, autoturismul cu care a intrat în coliziune Cielo a fost acroșat de un alt autoturism condus în aceeași direcție de către un bucureștean de 36 de ani.

Dupa impactul dintre ultimele două mașini, autoturismul condus de bucurestean a acroșat un alt autovehicul cu numere de Vrancea, care circula din sens opus.

In urma impactului, a decedat șoferul mașinii Cielo, adică bărbatul de 35 de ani din Movila Banului, iar 5 pasageri din același autoturism și soferul autoturismului cu care a intrat în coliziune mașina plină cu oameni au fost răniți, fiind transportați de urgență la Spitalul Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.