Dezastru din cauza ploii în mai multe zone din județ

0

Circulaţia pe Drumul Naţional 10, Buzău-Braşov, a fost închisă, vineri, după amiază, în zona Lunca Cislăului, din cauza unei viituri care s-a format în urma unei ploi torenţiale. Prefectura a transmis că şoseaua este acoperită cu apă şi aluviuni, iar traficul este întrerupt urmând a fi reluat după intervenția muncitorilor de la Drumuri Naționale și a pompierilor din cadrul ISU Buzău.

Probleme sunt și la Tronari, în comuna Viperești unde în urma unei viituri zece gospodării au fost inundate. În zona afectată au fost trimise două autospeciale, trei motopompe şi o barcă.

De asemenea, la Tisău au fost inundate o casă şi mai multe curți iar pompierii de la ISU Buzău acționează cu motopompe alături de voluntarii de la SVSU. La Valea Caprei, în comuna Tisău, din cauza unei viituri 6 case  în care sunt cel puțin 12 oameni au rămas izolate, pe  malul drept al Nișcovului. Tot în această comună, 7 punți pietonale au fost distruse dar, deocamdată nu se impun măsuri de evacuare, persoanele fiind în siguranță

Judeţul Buzău se află vineri de la ora 15.00 sub cod portocaliu de ploi, vijelii şi grindină, avertizare care expiră sâmbătă la ora 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.