Nici unul din cei trei candidați la funcția de președinte-director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Buzău nu a reușit să promoveze examenul organizat, miercuri, de CNAS. De altfel, nici un candidat din țară nu a reușit să ia notă de trecere la proba scrisă a examenului organizat la București.
De la Buzău, trei candidați s-au înscris și au participat efectiv la concursul pentru șefia CJAS. Este vorba despre Laura Cârcei, Paula Grigore și Oana Corina Matei, toate cele trei candidate fiind în temă cu ceea ce înseamnă o funcție de conducere la nivelul Casei. Asta pentru că Laura Cîrcei a fost șef CJAS Buzău timp de doi ani, Paula Grigore este în prezent director interimar în timp ce Oana Corina Matei a fost director economic al aceleași instituții.
Cu toate acestea, nici una din cele trei nu a reușit să treacă de proba scrisă a concursului, obținând rezultate de-a dreptul rușinoase.
Laura Cîrcei a obținut cel mai mic punctaj din cele trei, mai exact 2, 75 de puncte. Paula Grigore a fost notată cu 36, 30 de puncte iar Oana Corina Matei a luat 33 de puncte.
Au fost și candidați notați cu 0 puncte, din județe precum Vîlcea, Vaslui și Bihor, în timp ce cel mai mare punctaj a fot obținut de candidatul din Maramures, 49 de puncte din 100.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.