În acest an, organizarea târgului Drăgaica nu va mai scoate atât de mulți bani din bugetul Primăriei Buzău. Dacă anul trecut s-au alocat aproximativ 100.000 de lei, ediția din 2011 va beneficia doar de 80.000 de lei.

Primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală spune însă că suma mai mică alocată evenimentului din vară nu se va resimți neapărat în aspectul târgului tradițional, edilul șef spunând că bugetul redus cu 20 000 lei este ca urmare a unor investiții realizate anul trecut care nu s-au dus pe apa sâmbetei, ca anii trecuți, și de care comercianții vor putea beneficia și la această ediție.

Primarul spune, astfel, că toaletele sunt în stare bună de funcționare, la fel și spațiile comerciale, singurele lucrări necesare fiind cele de cosmetizare a zonei.  Cu toate acestea, la nevoie, suma va fi completată cu bani proveniți din  vânzarea biletelor de intrare. Taxa de acces va fi de 2 lei, din această sumă, 0.25 lei urmând să fie direcționați în contul filialei județene de Cruce Roșie Buzău. Vor fi scutiți de la plata integrală a biletului de intrare elevii  și studenții, militarii și văduvele de război.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.