Directorul Fiscului buzoian, Petruș Octavian Cârcei, va fi suspendat din funcție dacă instanța va decide că  în cazul său este necesară luarea unei măsuri preventive. Asigurările vin din partea directorului Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați, Eugen Ciorici care a precizat că o eventuală măsură privind suspendarea luci Cârcei nu se poate lua decât după o decizie a instanței.

Sursa citată a adăugat că reţinerea lui Cârcei nu implică un blocaj în Fiscul buzoian, instituţia fiind condusă de Dragomir Avram.

De altfel, joi dimineaţă Regionala Finanţelor Galaţi, în subordinea căreia se află Fiscul buzoian, a transmis un comunicat de presă prin care anunță că sprijină necondiționat acțiunile DIICOT.

„ANAF sprijină necondiționat toate demersurile legale de combatere a faptelor de corupție, față de care există toleranță  zero. În acest context . vă aducem la cunoștință că acțiunea DIICOT va beneficia de suportul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați și a Administrației Județene a Finanțelor Publice Buzău, în măsura în care acest lucru va fi solicitat”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați

Directorul AJFP Buzău, Petruș Octavian Cârcei a fost reținut miercuri seară după  cinci ore de audieri, fiind suspectat că ar fi dezvăluit documente secrete către două persoane cercetate de DIICOT într-un dosar de spălare de bani.

2 COMENTARII

 1. oferta de împrumut pentru toți (să împărtășească mesajul)
  E-mail: internationalbank07@gmail.com
  ești căutarea pentru finanțare pentru a revigora activitățile dumneavoastră, fie pentru realizarea unui proiect , fie să cumpere un apartament dar din păcate banca prezintă la tine are condiții, care sunt în imposibilitatea de a umple. cel mai mult mă privește, eu sunt un manager de bancă și banca mea o să vă acorde împrumuturi variind de la 1000€ 2500000€ are toate persoanele în măsură să își îndeplinească angajamentele. în plus, rata dobânzii este de 2% pe an. fie ai nevoie de bani pentru alte motive ; nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații. Dacă sunteți interesat de un împrumut. E-mail: internationalbank07@gmail.com

  E-mail: internationalbank07@gmail.com
  E-mail: internationalbank07@gmail.com

  Multumesc

 2. Foarte bine ca DIICOT isi face treaba cu seful AJFP Buzau. Acesta mai este cercetat din luna Martie 2015 si intr-un dosar la DNA Ploiesti ,dar aici ancheta treneaza. Domnul Petrus Octavian Circei de multi anii sprijina infractiunile economice financiare ale firmelor familiei Stoian ( Stoian Florina sefa ISJ Buzau ) sub protectia Parchetelor din Buzau ,care au dispus clasari pe banda rulanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.