Florin Paraschivescu4

 

Directorul publicației ”Atac de Buzău”, Florin Paraschivescu, acuzat de șantaj, va petrece Revelionul acasă așa cum au decis magistrații Judecătoriei Buzău, după ce Tribunalul Buzău a respins contestația formulată de procurori.

Soluția dictată de Tribunalul Buzău este definitivă și ca urmare Paraschivescu poate merge acasă

În urmă cu aproape trei luni, 3 membri ai săptămânalului Atac de Buzău, respectiv directorul Florin Paraschivescu, soția sa Oana Galanton-responsabilă cu publicitatea și redactorul Doru Iuga-au fost reţinuţi, în urma unui flagrant organizat lui Galanton. Ea a fost prinsă imediat după ce a primit 500 de lei de la primarul comunei Poşta Câlnău, Sorin Munteanu. De-a lungul vremii, acesta a făcut subiectul mai multor articole defăimătoare, ulterior, spun anchetatorii, alesul fiind contactat de cei de la Atac de Buzău care i-au cerut bani pentru a nu mai apărea în paginile publicației săptămânale.

În urma audierilor, Florin Paraschivescu, directorul publicației Atac de Buzău, a fost arestat preventiv, Doru Iuga, a fost plasat în arest la domiciliu, iar Oana Galanton a fost pusă sub control judiciar.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.