Florin PARASCHIVESCU
Directorul publicației Atac de Buzău, Florin Paraschivescu, rămâne după gratii cel puțin până pe data de 18 decembrie așa cum au hotărât magistrații Judecătoriei Buzău.
Judecătorii Tribunalului Buzău au respins, joi, contestațiile formulate de Florin Paraschivescu și Doru Iuga referitoare la decizia judecătorilor de la Judecătoria Buzău care hotărâseră prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile în cazul lui Paraschivescu și menținerea arestului la domiciliu în cazul lui Doru Iuga până pe data de 14 decembrie.
„Respinge ca nefondate contestaţiile. Obligă contestatorul Paraschivescu Florian Ionuţ la 50 lei cheltuieli judiciare către stat, iar pe contestatorul Iuga Doru Andrei Costin la 180 lei cheltuieli judiciare către stat, din care 130 lei reprezintă onorariu apărător oficiu. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi 19.11.2015”, se arată în încheierea ședinței de judecată de joi a Tribunalului Buzău.
Paraschivescu si Iuga dar si Oana Galanton, aflata sub control judiciar, sunt acuzați de șantaj.

1 COMENTARIU

  1. […] Directorul publicației Atac de Buzău, Florin Paraschivescu, rămâne după gratii cel puțin până pe data de 18 decembrie așa cum au hotărât magistrații judecătoriei Buzău. Judecătorii Tribunalului Buzău au respins, joi, contestațiile formulate de Florin Paraschivescu și Doru Iuga referitoare la decizia judecătorilor de la Judecătoria Buzău care hotărâseră prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile în cazul lui Paraschivescu și menținerea arestului la Domiciliu în cazul lui Doru Iuga până pe data de 14 decembrie. „Respinge ca nefondate contestaţiile. Obligă contestatorul Paraschivescu Florian Ionuţ la 50 lei cheltuieli judiciare către stat, iar pe contestatorul Iuga Doru Andrei Costin la 180 Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.