Andreea STANCIU

Polițiștii râmniceni o caută de miercuri pe adolescenta Andreea Stanciu în vârstă de 16 ani după ce reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău au reclamat că minora nu a mai revenit într-o casă de tip familial din Rm. Sărat după învoirea ce i se acordase în perioada vacanţei de vară.
Oamenii legii au început imediat verificările şi au stabilit că la data de 12 august, minora a fost învoită pentru a-şi petrece vacanţa de vară la domiciliul mătuşii sale din comuna Valea Râmnicului. În ziua de 10 septembrie, Andreea Stanciu a plecat de la domiciliul mătușii sale spunându-i acesteia că merge la Buzău, la mama sa, pentru a cumpăra rechizite, însă de la acea dată nu a mai revenit, neprezentându-se nici la casa de tip familial din Rm. Sărat, aşa cum ar fi trebuit.
Poliţiştii au mai stabilit, din verificări, că în ziua de 13 septembrie adolescenta şi-a contactat telefonic mătuşa, dar a refuzat să dea detalii cu privire la locul în care se află, precizând doar că nu doreşte sa revină în centrul de ocrotire. Adolescenta nu este la prima astfel de ispravă ea plecând din casa de tip familial în repetate rânduri.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorei STANCIU ANDREEA-GEORGIANA, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării acesteia. Persoanele care deţin date ce pot contribui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe de îndată poliţia.

Adolescenta măsoară aproximativ 1,70 m înălţime are faţă ovală, ten deschis, păr şaten vopsit roşcat şi tuns scurt, iar ca semn particular are o cicatrice pe tibia piciorului stâng, sub genunchi, provenită de la o plagă tăiată.
La momentul plecării de la domiciliul mătuşii sale, minora era îmbrăcată cu o geacă scurtă de culoare neagră cu dungi roşii pe mâneci şi în zona pieptului, blugi de culoare albastră şi era încălţată cu tenişi de culoare gri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.