Jethro TULL
Doar trei zile mai au de așteptat buzoieni până când îi vor putea vedea live pe rockerii de la Jehtro Tull. Cel mai așteptat eveniment cultural-artistic găzduit de Buzău se va petrece duminică, de la ora 20.00 pe insulița din Parcul Tineretului. Componenții trupei vor ajunge la Buzău duminică la prânz și vor fi cazați la hotelul Art de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Organizatorii au pregătit deja camerele și se preocupă acum de meniul comandat de artiști astfel încât să nu existe nici o problemă.
„Au niște cerințe clare în legătură cu ce vor mânca, unii țin un regim strict alții sunt vegetarieni dar noi vom fi pregătiți să le oferim tot ce au nevoie. De asemenea, am pregătit, conform solicitării, gărzi de corp pentru fiecare membru al formației ”, a declarat Radu Fefceac, organizatorul evenimentului.
În ceea ce privește concertul acesta va fi structurat pe două părți cu o durată totală de peste două ore. Prima parte o va constitui lansare cel mai recent album, „Homo Erraticus”iar în partea a doua nu vor fi uitate piesele care au făcut istorie precum „Aqualung”, „Living in the Past”, „Sweet Dream“, „The Whistler”, „Songs From The Wood”, „Locomotive Breath” etc.
Prestația celor de la Jethro Tull se va desfășura pe o scenă de 64 de metri pătrați care va fi adusă special pentru acest eveniment și montată cu o zi înainte. În ceea ce privește biletele acestea s-au vândut ca pâinea caldă în toată țara. Sunt așteptați spectatori de la Bistrița Năsăud, Brașov, Cluj, Constanța, București, Iași, Brăila. Biletele sunt de 3 categorii în funcție de locuri și au preturi cuprinse între 60 și 180 de lei.
Concertul este organizat de ADRENALITERA si CAFENEAUA ARTISTILOR BUZAU în colaborare cu Fundaţia PHOENIX iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0723 / 429 264.