Intoxicati Vin-6
Doi bărbaţi cu vârstele de 24 şi 40 de ani, ambii din Râmnicu Sărat, care lucrau pe un şantier între localităţile Codlea şi Hălchiu, judeţul Braşov, au fost găsiţi morţi, miercuri dimineaţă, într-o rulotă, cel mai probabil fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon de la un convector.

Cei doi bărbaţi, originari din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, au fost găsiţi morţi, miercuri, în jurul orei 07.30, de către un coleg de muncă. Oanmenii lucrau pe un şantier între Coldea şi Hălchiu şi au înnoptat într-o rutotă, în parcarea societăţii unde lucrau, pe timpul nopţii ei lăsând aprins un convector pe gaz.
„Cel mai probabil, cauza morţii celor doi este intoxicarea cu monoxid de carbon şi folosirea necorespunzătoare a convectorului. Nu există urme de violenţă pe corpul victimelor, şi nici suspiciunea unei fapte de natură penală. Rezultatul necropsiei va stabili cu exactitate cauza decesului“, a declaratcomisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a intervenit cu o ambulanţă imediat după anunţarea evenimentului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi bărbaţi decât să constate decesul acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.