DISPARUTI
Doi minori din municipiul Buzău sunt căutați, de vineri, de polițiștii din toată țara după ce au dispărut de la domiciliile lor. În primul caz este vorba de un băiat de 14 ani care a plecat de la domiciliu în data de 5 martie și nu a mai revenit la domiciliu. Pentru că nu este la prima ispravă de acest fel, familia nu a anunțat dispariția decât după două zile. Minorul de 14 ani se numește Marian Părea și are aproximativ 1,50 m. înălţime, ochi albaştri, păr blond, tuns scurt. La momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni tip bluejeans de culoare albastră, geacă din fâş cu două feţe (una neagră cu dungi albe şi una gri), iar pe cap purta un fes de culoare albă.
Cel de-al doilea băiat dispărut de la domiciliu se numește Daniel Durac și are 13 ani. Conform familiei el ar fi plecat către școală, vineri și nu s-a mai întors la domiociliu. La fel ca și celălalt dispărut, băiatul de 13 ani a mai plecat de acasă și cu alte ocazii însă a revenit de fiecare dată. Daniel Durac are aproximativ 1,50 m. înălţime, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. În momentul în care a plecat de acasă era îmbrăcat cu pantaloni tip bluejeans de culoare maro, bluză de trening gri cu mâneci albastre, pantofi tip adidas de culoare albă iar pe cap purta un fes de culoare neagră.
Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea celor doi minori sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.