Doi tineri de 18 și 20 de ani din Lipia au fost prinși de polițiști în noapte de 6 spre 7 martie chiar după ce au dat o lovitură și au sustras dintr-un autoturism acumulatorul și aparatul radio. Cei doi indivizi nu se află la prima ispravă ci au mai comis astfel de fapte  de la începutul lunii martie când au reușit să sustragă în același mod acumulatorii și aparatele radio de la 4 autoturisme de pe raza municipiului.

În urma perchezițiilor oamenii legii au recuperat integral bunurile a căror valoare a fost estimată la 1600 de lei și le-au predat proprietarilor de drept. Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub acuzația de furt calificat și vor fi prezentați Parchetului pentru ca procurorii să dispună măsurile ce se impun în cazul acestora.

2 COMENTARII

  1. Non dovrai più preoccuparti per i vostri problemi financiers.Je sono il segretario di un signore di nome Lucia Hospice, che ha la capacità di fornire prestiti per un importo che va da € 5000 a € 100.000 rimborsabile in 30 anni maximum.Pour più informazioni per favore contattami per messaggio in modo che io possa indirizzarti direttamente al prestatore.

    Grazie a voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.