Campania „Door to door” din seara de miercuri 5 decembrie a fost axată în special pe cunoaşterea problemelor cu care se confruntă o parte din buzoienii ce locuiesc în zona sediului Companiei de Apă, pe bulevardul Unirii.
”Aş dori să vă întreb dacă se poate face ceva cu trecerea subterană din zona gării, deoarece tunelul acela este într-o stare jalnică”, a întrebat o locatară dintr-un bloc din zona amintită.
Candidatul USL pentru camera Deputaţilor, Marcel Ciolacu a răspuns că totul va fi reabilitat în momentul în care respectivul tunel va trece în administrarea primăriei:
„În prezent trecerea subterană se află în proprietatea C.F.R., dar în momentul când va trece la Administraţia Locală, totul va fi reabilitat. Am făcut nenumărate cereri şi până acum nu am primit niciun răspuns în acest sens, dar o să facem în continuare toate demersurile necesare pentru a rezolva această problemă”, a precizat Marcel Ciolacu. Foarte mulţi dintre cei cu care a stat de vorbă candidatul USL au spus că vor ieşi duminică la vot şi vor pune ştampila pe cei care cu adevărat vor să schimbe ceva în viaţa românilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.