E doliu la Colegiul Național Mihai Eminescu din Buzău după ce o elevă pe care toată lumea o iubea a fost răpusă rapid de o boală nemiloasă.
Daria Iacob avea 16 ani și era elevă în clasa a zecea, profilul filologie bilingv engleză la Colegiul Național Mihai Eminescu din Buzău. În urmă cu un an ea a fost depistată cu leucemie iar de atunci a început lupta pentru viață. Imediat au început tratamentele și lupta pentru viață, însă în cele din urmă trupul firav al copilei a cedat. Inima Dariei a încetat să mai bată marți dimineață, provocând un șoc imens în rândul familiei și al prietenilor săi.
Colegii, profesorii și toți cei care au cunoscut.o sunt acum în stare de șoc. Contul de facebook al adolescentei s-a umplut de mesaje de condoleanțe din partea tututor celor care au cunoscut o și cărora nu le vine să creadă că Daria nu mai este.
”A plecat în călătoria din țara îngerilor eleva noastră, din clasa a X – B, filologie bilingv engleza, Daria Iacob. Am fost alături de ea în clasele de gimnaziu, elevi și profesori. Am impartasit bucuria reusitei la examenul de Evaluare Nationala. I- am fost alături in anul care s- a scurs în suferinta si am sperat împreună cu părinții ei dar si ai elevilor din scoala , care au înțeles să fie solidari cu cauza familiei ca va reveni printre noi, in anul scolar ce urmeaza. Destinul a hotărât diferit. Suntem alături de familie în aceste momente! Drum lin printre îngeri, Dumnezeu sa te ocrotească Daria!”, a scris pe facebook și conducerea Colegiului Mihai Eminescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.