Dorin Bădulescu, șeful organizației municipale a PMP

2
550

Liberalul Dorin Bădulescu este de luni președinte al organizației municipale a PMP Buzău. Trecut cu arme și bagaje la PMP Buzău ”pentru a face adevărata politică de dreapta”, fostul liberal a declarat război foștilor colegi pe care i-a amenințat că se va ocupa personal ca să nu își adjudece mandatele la care visează.

„Am decis să sprijin politica adevărată de dreapta care la Buzău, în momentul de față se face doar la PMP. Prin acțiunile pe care le au liderii PNL din acest moment se sprijină practic PSD și nu puteam fi părtaș la acest lucru. Am criticat și o să critic legăturile pe care domnii Romanescu și Atanasiu le au în mod direct cu PSD și am demonstrat acest lucru poate vede cineva. Am o vârstă care îmi permite să nu mai cred la gogoșile aruncate de conducerea PNL și cred că politică în PNL nu se mai poate face. Cred că am luat decizia cea mai bună pe care o puteam lua și rămân un politician de dreapta. Pot să îi asigur pe cei care spuneau că îmi retrag  mie sprijinul politic, că dacă EU le retrag sprijinul, nu o să obțină mandatele la care speră, nu o să ajungă domnul Atanasiu în Parlament și Buzăul este locul unde i se va înfunda”, a declarat fostul liberal Dorin Bădulescu.

De cealaltă parte, președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a declarat că venirea în PMP a fostului liberal este un câștig pentru formațiunea pe care o conduce și i-a oferit acestuia conducerea organizației municipale a PMP Buzău.

„Este clar un câștig pentru PMP Buzău, este un om foarte cunoscut, un avocat de renume și este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de dreapta și vreau să îi mulțumesc pentru că s-a alăturat echipei noastre. De asemenea, vreau să vă anunț că de azi domnul Bădulescu este președinte al organizației municipale a PMP Buzău”, a declarat deputatul Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău.

În ceea ce privește mandatul de consilier județean câștigat pe listele PNL, Bădulescu a declarat că va demisiona din Consiliul Județean fără să aștepte să fie exclus de foști colegi de partid.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.