Joi și vineri, în amfiteatrul din Parcul Tineretului, buzoienii pot viziona gratuit filme românești oferite de Centrul Județean de Cultură și Artă. Proiecțiile din această săptămână vor începe mai devreme cu o jumătate de oră, respectiv la ora 20.30 iar filmele programate sunt două comedii românești a căror premieră a avut loc în anul 2012 „Undeva la Palilula” și „Minte-mă frumos”.
Joi seară, pe ecranul amfiteatrului va rula filmul lui Silviu Purcărete, „Undeva la Palilula”, film care prezintă povestea lui Serafim, proaspăt absolvent al Şcolii de Medicină, care primeşte repartiţie pe termen scurt la spitalul din Palilula, un orăşel fantomă, pierdut în mijlocul câmpiei valahe. Un sanatoriu-lazaret, spital improbabil, clinică ginecologică într-un loc unde nu se naşte nici un copil. Palilula e un loc unde derizoriul coexistă cu lucruri fermecătoare, iar populaţia din oraş e izolată pentru eternitate în beţie, petreceri şi orgii. Filmul urmăreşte periplul doctorului Serafim prin Palilula, pe perioada mai multor ani şi anotimpuri. Din distribuție fac parte George Mihăiţă, Răzvan Vasilescu, Constantin Chiriac și Áron Dimény.
Vineri,  organizatorii au pregătit  filmul ”MInte-mă frumos”.

Doi tipi simpatici din Bucureşti duc o viaţă cât se poate de neobişnuită… Dani e part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni e full-time hacker iscusit, care îşi înşeală partenerul de viaţă – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet,  Oana.

Dana şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă.

Dar există o problemă majoră: Toni nu seamană deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezintă chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.