Două femei rănite ușor de un autoturism scăpat de sub control de un tânăr

0
1103

Două femei de 18 și 57 de ani care așteptau liniștite pe scuar culoarea verde a semaforului pentru a traversa Bulevardul Unirii au fost rănite ușor, luni după amiază, din cauza unui șofer care a pierdut controlul direcției în încercarea de a evita un autoturism.

Șoferul de 28 de ani al unui autoturism Volkswagen care se deplasa pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dinspre Palatul Comunal către Crâng ar fi încercat să evite un autoturism care încerca să depășească prin partea dreaptă coloana de mașini aflată la semafor și pătruns astfel pe scuarul care separa banda de mers înainte de banda de virat la dreapta trecând ca prin urechile acului printre un stâlp de electricitate și semafor. În urma impactului cu bordura airbagurile autoturismului s-au declanșat iar cele două femei de 18 ani din Bisoca și de 57 de ani din Buzău care așteptau culoarea verde a semaforului au fost rănite ușor și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență.

Mașina tânărului vinovat de producerea accidentului a rămas blocată pe trecerea de pietoni ocupând o bandă de mers de pe Bulevardul Unirii pe sensul către Mărăcineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.