UPDATE: După mai bine de două ore, ambulanța plecată să preia cei doi bolnavi din comuna Râmnicelu a ajus la spitalul din Râmnicu Sărat. Atât bebelușul de 4 luni cât și bărbatul de 68 de ani au fost predați în siguranță medicilor de la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Intervenția a durat mai bine de două ore, echipajul de pe salvare fiind ajutat de două utilaje de deszăpezire. Distanța dintre Râmnicu Sărat și locul de unde au fost preluați pacienții este de aproximativ 7 kilometri.

 

O salvare de la Serviciul de Ambulanță Județean încearcă, de aproape o oră, să ajungă la doua cazuri grave semnalate în comuna Râmnicelu. Este vorba despre un bebeluș în vârstă de 4 luni ai cărui părinți au solicitat ambulanța pentru copilul care prezintă o stare febrilă  și de un bărbat de 68 de ani diagnosticat cu dispnee. Pentru a putea ajunge la cei doi pacienți ambulanța este însoțită de o autofreză și de un utilaj de deszăpezire care încearcă cu greu să îi croiască drum prin zăpada troienită de viscol pe șosea.

Medicii de pe ambulanță țin permanent legătura cu părinții copilului cărora le-au recomandat telefonic un tratament pentru micuț, tratament la care bebelușul a răspuns destul de bine și starea sa s-a ameliorat. De asemenea bărbatul de 68 de ani este în legătură telefonică cu medicii de pe ambulanță care îl sfătuiesc ce trebuie să facă până când echipajele medicale îl vor putea prelua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.