ov bun
O frumusețe de băiat, un tânăr care avea toată viața înainte, singurul copil în familie, s-a stins duminică dimineață, sub ochii tatălui său, după ce în urmă cu o săptămână a fost victima unui accident stupid.
Ovidiu Gavriliu avea 21 de ani. Era din Buzău dar învăța în București unde era student anul 3 la o facultate din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară. Singur la părinți, Ovidiu era un tânăr iubit de toată lumea. Un tânăr cuminte și de bun simț căruia nu prea aveai ce-i reproșa.
Firul vieții sale s-a rupt însă duminică dimineață, în jurul orei 9.00, după ce în urmă cu o săptămână a suferit un accident stupid. În timp ce se afla într-o vizită la niște prieteni, Ovidiu alături de ceilalți amici, a ieșit pe balcon unde unii dintre ei fumau o țigară. La un moment dat, inexplicabil și extrem de rapid, buzoianul s-a dezechilibrat și a căzut în gol, de la etajul al doilea. Totul s-a întâmplat sub ochii disperați ai prietenilor tânărului, care însă nu au putut face nimic pentru a împiedica nenorocirea. Ovidiu a căzut de la etajul al doilea, direct în cap, pe asfalt.
Imediat după accident, tânărul a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar. Câteva zile a fost în comă de gradul trei, cu leziuni la cap și cu un plămân afectat în urma impactului cu solul. Și-a revenit miraculos câteva zile mai târziu, mai exact marți iar sâmbătă, pe 23 mai, a fost externat.
La scurt timp de la externare însă nenorocirea avea să se abată asupra apropiaților lui Ovidiu. În timp ce se îndrepta spre casă, spre Buzău, în mașina tatălui său, tânărului i s-a făcut rău. Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului l-au găsit pe tânăr în stop-respirator, motiv pentru care l-au transportat la Spitalul Floreasca. Medicii de acolo nu au mai putut face nimic pentru Ovidiu care, în pofida tinereții sale, a murit duminică dimineață, în jurul orei 9.00.
Familia și prietenii tânărului student sunt devastați. Părinții sunt înmărmuriți de durere că unicul lor fiu, speranța lor, s-a stins în urma unui accident atât de stupid. De asemenea, prietenii îl plâng pe Ovidiu și nu le vine să creadă că viața unui om atât de bun și de tânăr s-a sfârșit brusc. Părinții și prietenii, deopotrivă, se întreabă dincolo de toate cum a fost posibil ca Ovidiu să fie externat sâmbătă iar câteva ore mai târziu, la nici o zi, să moară sub ochii propriului părinte. Răspunsurile la aceste întrebări le vor afla în urma necropsiei care va stabili clar cauzele decesului.
Ovidiu Gavriliu va fi înmormântat joi în Cimitirul Sfânta Elena din Buzău.
Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.