A mers la scăldat împreună cu prietenii, dar a murit înecat. Un adolescent de 15 ani a sfârșit miercuri într-un canal de irigații situat între Dulbanu și Glodeanu Sărat, acolo unde mersese să se răcorească și să se distreze împreună cu amicii.

Tragedia s-a produs miercuri după amiază când un grup de prieteni a decis să meargă la scăldat. Distracția a fost pe cinste până în momentul în care un adolescent de 15 ani a intrat în apă, dar nu a mai ieșit.
Speriați și dându-și seama că ceva rău s-a întâmplat, copiii au pus mâna pe un telefon mobil pe care îl aveau asupra lor și au cerut ajutor la 112.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale și o barcă de la Detașamentul de Pompieri Urziceni, o autospecială și o barcă de la ISU Buzău, precum și un echipaj de Ambulanță de la substația Mihăilești.
Pentru că adolescenții au indicat rapid locul în care a fost văzut ultima dată prietenul lor, pompierii au reușit să găsească copilul în circa 10 minute.
Adus la mal, adolescentul a fost resuscitat de echipajul medical mobilizat la fața locului, însă nu a putut fi readus la viață, în final fiind declarat decesul.
Este prima victimă la scăldat, în Buzău, în acest sezon cald.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.