Dumitru Ene, într-un fel de "Imperiul contraatacă"

Contactată telefonic în Bucureşti, unde se afla într-o deplasare, Florina Stoian, inspector şcolar general al ISJ Buzău, a confirmat pentru reporterii observatorulbuzoian.ro, că fostul general al şcolilor, liberalul Dumitru Ene, este supus unui control, solicitat de DNA. Mai exact, Parchetul din Ploieşti a solicitat conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (I.Ş.J.) Buzău, documentele care dau socoteală despre investiţiile în construcţiile sau reabilitările de sedii şcolare, efectuate între anii 2007-2009, perioadă în care Dumitru Ene era şeful I.Ş.J.

„Sunt multe investiţii prost gestionate. Unele sedii şcolare reabilitate sau construite de a zero sunt deja deteriorate, cade acoperişul pe elevi, plouă în clase. Nouă ni s-a solicitat să punem la dispoziţie aceste documente. Nu domnul Ene este cercetat, personal, ci investiţiile rulate sub mandatul dânsului”, ne-a declarat Florina Stoian.

Astfel, în drumul de întoarcere a fostului inspector general pe funcţia de la I.Ş.J., pe care a recâştigat-o prin sentinţă definitivă, executorie şi irevocabilă, dar blocată de o greşeală de redactare, apare o nouă piedică. Parchetul Ploieşti poate oferi un motiv cu totul decisiv pentru cariera liberalului Dumitru Ene.

Nu rata mâine, în observatorulbuzoian.ro, dezvăluiri din războiul Dumitru Ene (PNL) vs. Ministerul Educaţiei (PD-L).

S.D.

Citeşte şi Liberalul Dumitru Ene prevesteşte presiuni asupra sa, în drumul spre preluarea şefiei şcolilor

1 COMENTARIU

  1. Ce coincidenţă, dom’le, exact când a câştigat omu’ procesul şi se afla pe scările inspectoratului, cu mâna pe clanţă, hop şi DNA-ul cu cercetarea! Până acum nu cădea acoperişu’ în capul elevilor, nu mai ploua în clase. Ăştia ar fi în stare să desfiinţeze ISJ Buzău, numai să nu piardă PDL-ul şefia cuibului de inspectori de unde se semnează licitaţiile şi contractele pentru prieteni. Sau va da guvernul o ordonanţă de amânare a aplicării procesului, aşa cum a făcut cu legea 221?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.