UPU-5
După ce a alertat un spital întreg anunțându-și demisia de la UPU, un sector extrem de dificil și vitregit de specialiști, doctoral urgentist Alina Dăscăleanu se răzgândește. Conducerea Spitalului Județean Buzău dă asigurări că Dăscăleanu nu mai părăsește, așa cum a intenționat, Unitatea de Primiri Urgențe.
Recent, dr. Dăscăleanu a purtat o discuție cu managerul Spitalului Județean Buzău, Claudiu Damian, anunțându-și intenția de a demisiona de la UPU, o secție sensibilă, pentru că ar urma să plece într-un alt județ. Discuțiile privind demisia sa au fost serioase și avansate, având în vedere că urgentista a venit la Damian în birou cu demisia scrisă.
În urma discuțiilor purtate cu Damian, se pare că dr. Dăscăleanu a reușit să fie înduplecată, și cel puțin pentru moment, ar fi renunțat la gândul de a păsăsi UPU.
În prezent, dr. Alina Dăscăleanu, care este șefa UPU, se află în concediu medical după ce înainte a fgost în concediu de odihnă.
Conducerea Spitalului Județean Buzău dă asigurări că după concediu medical în care se află, dr. Dăscăleanu al cărui loc este ținut acum de dr. Zoican, va reveni la serviciu, unde este atâta nevoie de specialiști.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.