Consilierul Județean Gheorghe Vlase face uz de ordonanța ce reglementează migrația aleșilor locali și lasă Partidul Conservator pentru Partidul Liberal Reformator condus de Călin Popescu Tăriceanu. De altfel, mutarea era ca și realizată după cum Observatorul Buzoian anunța la începutul lunii august că Vlase, deși membru cu acte în Partidul Conservator, a participat în calitate de delegat al județului Buzău și chiar a votat pentru alegerea structurilor de conducere la ședința de constituire a PLR desfășurată în Capitală. La acea vreme, Gheorghe Vlase nega cu tărie că ar fi fost prezent la congresul PLR, aruncând „vina” pe colegul său Gheorghe Pană, deși semnătura sa era clară pe procesele verbale ale PLR. Acum, profitând de ordonanța care permite migrația aleșilor locali de la un partid la altul fără a-și risca mandatul, Vlase trece și-și recunoaște apartenența la partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.
Alături de el, pentru a-l sprijini pe Călin Popescu Tăriceanu, merge și Mariana Tudor, consilier ales pe listele PNL, fost director al sucursalei Buzău-Ialomița a Apelor Române în guvernarea Tăriceanu.
Mutarea la PLR a lui Gheorghe Vlase nu mai surprinde pe nimeni. Timpul a arărat că Vlase nu este altceva decât un traseist politic aflat mereu în căutarea de noi partide unde să-i fie bine, nefiind vorba nicidecum de vreo simțire ori de vreun principiu politic pe care așa-zisul om politic să-l aibă în conștiință.
După anii 2000, Gheorghe Vlase a fost pe rând înregimentat în APR, Partidul Verzilor și Partidul Conservator la conducerea căuia a venit în două rânduri, fiind detronat o dată de senatorul Vasile Ion și altă dată de deputatul ”auto” Gheorghe Coman.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.