Aproximativ 1000 de suporteri au asistat la debutul noii echipe a Buzăului pe teren propriu în sezonul de „amicale”. Adversarul a avut darul să atragă suporterii, doar vorbim despre vicecampioana de anul trecut a primei ligi. Emulația de pe rețelele sociale nu a avut însă un corespondent în ceea ce s-a văzut la stadion. Oameni puțini, scaune murdare, reguli de distanțare doar pe hârtie. Apelurile crainicului vizavi de purtatul măștii stârnea zâmbete, nu îngrijorare. Meciul a fost unul plăcut, ambele echipe au încercat să o facă un pic altfel decât se va întâmpla în anul competițional ce stă să-nceapă. S-a jucat ofensiv, golurile și fazele de atac s-au succedat la ambele porți, antrenorii și-au rulat toți jucătorii din loturile avute la dispoziție.

Scorul a fost deschis de FCSB în minutul 3 care a marcat prin Răzvan Oaidă. ASFC Buzău a egalat în minutul 20 prin Cristian Ciobanu stabilind scorul la pauză. Repriza secundă a aparținut exclusiv fotbaliștilor bucureșteni care au marcat pe rând în minutele 69,72,75 și 87 din penalty prin Alexandru Musi, Stipe Vucur, Cristian Dumitru și Ionuț Vînă.

Să ne dăm cu părerea despre cum va lupta Buzăul pentru a promova în liga întâi ar însemna să consumăm spațiul acestui articol fără niciun argument plauzibil. Un amical aduce ZERO puncte în clasamentul real și nimic altceva. Ne vom revedea luna viitoare, atunci când gazonul va cere și altceva în afară de băi de mulțime și campanii de promovare pe internet!

Vali MOCANU
Marian DURLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.