Gloria Buzău a părăsit Cupa României după ce a pierdut cu scorul de 1-2 meciul disputat, aseară, pe teren propriu în compania echipei C.S.Otopeni. După cele 90 de minute de joc regulamentare pe parcursul cărora buzoienii și-au creat câteva ocazii clare de gol printre care și o bară a lui Câmpeanu(57) tabela de marcaj a rămas imaculată și astfel partida a intrat în prelungiri. Oaspeții s-au dovedit mult mai pragmatici și la un contraatac Serediuc a centrat în careu iar Ghiță(’97) liber ca pasarea cerului a reluat cu capul din șase metri deschizând scorul. Gazdele nu au apucat să se dezmeticească după această lovitură fiindcă au mai primit încă una. Acest lucru s-a întâmplat la următoarea acțiune ofensivă când Ene(’99) a speculat prompt greșelile în lanț ale defensivei adverse șutând de la numai doi metri cu sete sub bara transversală. Două minute mai tirziu echipa din Crâng putea reduce din diferența însă Berceanu singur cu portarul l-a luat la țintă pe acesta. Totuși Gloria a reușit să marcheze după ce la o minge aruncată în careu Filip(‘107) s-a înălțat și, cu o lovitură de cap, l-a învins pe goalkeeperul ilfovean. Peste un minut ambele formații au pierdut câte un jucător M.Pușcă și Celpan văzând cartonașul roșu. Gazdele au forțat egalarea dar Berceanu(‘110) nestingherit și cu toată poarta în față a reluat pe lângă iar spre finalul prelungirilor au mai irosit o ocazie când mingea șutată de Prodan(‘116) de la 12 metri a lovit bara și astfel Gloria Buzău a spus adio Cupei României.
La finalul paridei antrenorul echipei buzoiene a spus:
,,Evident că toți suntem supărati și nemultumiți fiindcă nu am reușit să marcăm atunci când am avut ocazia. Fotbalul se joacă pe goluri iar ratarile se întorc împotriva ta. Am întâlnit o echipă dezinvoltă și care și-a dorit foarte mult să meargă mai departe. Vreau să fac un apel la jucătorii mei sa fie extrem de atenți în campionat deoarece ne așteaptă niște meciuri dificile. Trebuie neapărat îndeplinite trei criterii importante și anume pregătirea fizică una competitivă și s-a văzut că nu toți o au să ne simțim bine împreună și unitatea de grup care pleacă de la disciplină. Nu beneficiem însă de o concurență acerbă pe posturi iar unii dintre copii cu carențele lor nu reușesc să se mobilizeze iar la un moment dat apar și greutățile la echipă”, a spus Mihai Ciobanu.
La rândul său antrenorul oaspeților este de părere că: ,,Meciul a fost unul foarte greu împotriva unei echipe destul de bune. Victoria este meritată dar trebuie să recunosc faptul ca am avut și ceva noroc pe final. Dacă Prodan marca la acea fază din prelungiri când mingea a lovit bara lucrurile ar fi stat altfel”, a precizar antrenorul C.S.Otopeni,Tudorel Dumitru.
GLORIA BUZAU
———————–
ZDRINCA-FILIP,C.PUSCA,BERCEANU,POTERASU,JERCALAU(min.52 HOROVEI),BOBOC(min.76 M.PUSCA),SPATARU(min.76 PRODAN),CORCOVEANU,TUDOR,CAMPEANU
Antrenor: MIHAI CIOBANU

C.S.OTOPENI
———————
TANASE-PERDE,DRAGOMIR,SEREDIUC,IUHAS,CRISTEA,VOINEA(min.64 NEAGOE),CELPAN,LUPU(min.72 SIN),ENE,URSU(min.59 GHITA)
Antrenor: TUDOREL DUMITRU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.