Ziua naţională a României este o zi deosebită pentru toţi românii. Candidatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu, Eduard Dumitraşcu, a fost prezent azi la ceremonia de depunere de coroane din faţa Prefecturii, alături de consilierii PP-DD. După ce a asistat la parada militară, întreaga echipă PP-DD s-a deplasat spre Parcul Crâng unde Eduard Dumitraşcu a fost asaltat de zeci de susţinători, cărora le-a oferit eşarfe mov, urându-le “La mulţi ani!” tuturor buzoienilor.
Cu ocazia acestei zile, Eduard Dumitraşcu militează şi pentru recuperarea Tezaurul României de la Moscova. Candidatul PP-DD pentru Camera Deputaţilor susine că este o problemă deosebit de delicată care depinde de un dialog politic pe plan extern cu Moscova, dar şi că acest lucru nu mai poate fi amânat la nesfârşit, în 2017 se împlineşte un secol de când tezaurului românesc se află la Moscova.
Tezaurul României, evacuat în Rusia în timpul Primului Război Mondial includea tezaurul Băncii Naţionale a României, valori aparţinând unor diverse bănci româneşti private, societăţi comerciale, persoane particulare, colecţii de artă, bijuterii, arhive. Pe lângă multe obiecte de patromoniu, tezaurul include 91,2 tone de aur, nerecuperate până acum. Din această cantitate, circa 90% erau monede de aur, iar 10% aur fin, sub formă de lingouri. Toate acestea au fost transportate în Rusia Ţaristă cu scopul de a le proteja de armata germană, care ocupase o parte însemnată a României. Unul dintre punctele pe care Partidul Poporului – Dan Diaconescu vrea să le aducă la îndeplinire este chiar recuperarea Tezaurului românesc de la Moscova.

 

6 COMENTARII

  1. Ce a făcut concret acest om !?
    Cu subiect si predicat , asta si asta !!!
    Ce a făcut , a creat vre-un loc de munca , a adus un investitor , ceva ?
    Așa de tezaur , de spitale , de ciocoi … La ei in pp dd sunt toți oligofrenii !!!

  2. ATUNCI CAND NU POTI CONSTRUI INCERCI SA DARAMI, ASTA FACI DUMNEATA ALA CARE AI SCRIS MAI SUS CA NU A FACUT NIMIC. NU POTI CONSTRUI, SI ATUNCI DAI CU NOROI. STAI ASA, CA DUPA 9 DECEMBRIE O SA TACI RUSINAT CU USL UL TAU CU TOT

  3. bai ciorap alb sau cum iti zice, iarna trecuta eduard dumitrascu a ajutat la deszapazire, le-a adus ajutoare oamenilor ingropati in nameti, ajuta persoanele cu dizabilitati si multe alte persoane. demasca toata escrocheriile baronilor buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.