electrician-electrocutat
Un bărbat de 37 de ani din Râmnicu Sărat a decedat, joi, la locul de muncă pentru că nu a respectat regulile de protecție a muncii. Bărbatul, electrician de meserie lucra la o înălțime de 6 metri pentru realizarea unui branșament electric fără să se fi asigurat cu centura de siguranță și fără a purta cască de protecție. Într-un moment de neatenție bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe stâlp lovindu-se cu capul puternic de asfalt.
Ambulanța sosită la fața locului a încercat in zadar să îl resusciteze însă rănile suferite de bărbat i-au fost fatale. La fața locului au ajuns și inspectorii de muncă care au constatat imediat că bărbatul nu respecta reguli elementare de protecția muncii în astfel de cazuri și au deschis o anchetă pentru a vedea dacă societate la care lucra bărbatul acea toate avizele necesare pentru astfel de lucrări.
Victima lucra ca electrician la o firmă privată și se întorsese de curând din șomaj. Bărbatul avea 37 de ani și era tată a 3 copii care acum vor crește doar în grija mamei.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.