Elena UDREA
Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri,  că nu se va înscrie în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale şi a arătat că, dacă ea „ar fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată şi avea un singur candidat”.

„Eu am spus mereu că mai important decât să stabilim candidatul este să îi punem un vehicul politic puternic în spate. Cred că în acest moment ar fi trebuit să unificăm toate partidele de centru dreapta într-un mare partid, capabil să ia în jur de 25% la europarlamentare şi să susţină cu şanse reale un candidat al dreptei. Era un moment propice în care toată lumea era de acord. Aţi văzut că şi Traian Băsescu şi Emil Boc susţin această variantă, dar şi liderii PMP şi FC. Dacă eu aş fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată şi avea un singur candidat”, a precizat Elena Udrea.

Întrebată despre democrat-liberalii înscrişi în competiţia internă din partid pentru a fi candidatul PDL la funcţia de preşedinte al României, Elena Udrea a apreciat că aceştia sunt „candidaţi redutabili”.

„Partidul dă tot ce are mai bun. Sunt trei candidaţi redutabili. Oricare dintre cei trei îi poate bate fie pe Ponta, fie pe Antonescu. Simona Crețu este o persoană foarte motivată, de bună credinţă, este femeie, a avut un proiect foarte bun pentru Bucureşti, ecologizarea şi amenajarea lacului Văcăreşti, sunt convinsă că va avea un proiect foarte bun şi pentru România. Prin această competiţie şi prin candidaţii înscrişi demonstrăm că suntem un partid deschis către oameni noi, că în PDL oricine poate avea bastonul de mareşal în raniţă. Simona Creţu este în partid de un an şi trei luni, Cătălin Predoiu de trei luni. Credeţi că în PNL sau PSD ar fi posibil aşa ceva?”, a menţionat ea.

Potrivit calendarului stabilit de Colegiul Director al PDL, cei care doresc să se înscrie în alegerile interne pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale au la dispoziţie săptămâna 7-14 octombrie. Candidaţii trebuie să prezinte apoi colegilor de partid, până în 14 decembrie, un proiect pentru România. Între democrat-liberalii care au anunţat până la acest moment că au decis să se înscrie în această competiţie internă sunt Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă.

Mediafax

1 COMENTARIU

  1. O declaratie facuta cu foarte mult bun simt, multa diplomatie de catre Elena Udrea si, pentru cine stie sa citeasca printre randuri, se simt niste atacuri directe la vamesul escroc, atacuri care la nesimtirea conducerii actuale a PDL se pare ca vor ramane fara rezultat…am fi curiosi sa aflam care a fost spaga data de Predoiu lui Balega Vasile, pentru a se putea bucura de atatea onoruri in partid dupa doar 3 luni de la sosire…fostul ministru al Justitiei a declarat ca pune la bataie 5 milioane de euro pentru a-si finanta campania electorala…mi se pare o cifra imensa si tare as fi curios sa aflu de unde atatia bani la omul asta ?! Oricum ar face, orice ar face, ELENA UDREA va candida la prezidentiale si va castiga !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.