Elevii claselor a VIII-a, a XI-a şi a XII-a încep, luni, simularea Evaluării Naţionale, respectiv a Bacalaureatului, cu proba scrisă la limba şi literatura română. În multe școli din cauza simulării Evaluării Naționale programul celorlalți elevi a fost modificat.

Astfel, elevii clasei a VIII-a susţin, luni, simularea probei scrise la limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională urmând ca joi, pe 16 martie să susțină proba la matematică.

Probele la simularea pentru Bacalaureat vor avea loc luni la limba română, marţi la limba maternă şi joi la istorie pentru profilul umanist şi la matematică pentru profilul real.

Simularea probei la alegere a profilului şi specializării, susţinută la una dintre materiile biologie, chimie, fizică, economie, filosofie, geografie, informatică, logică şi argumentare, sociologie, psihologie, va avea loc vineri şi la aceasta vor participa doar elevii clasei a XII-a.

Rezultatele obținute de elevi la simulările examenelor naţionale vor fi afişate în 31 martie, la unităţile de învăţământ iar notele obţinute nu se trec în catalogdecât dacă elevul solicită în mod expres acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.