Sperau la o mini-vacanță, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, însă nu se vor bucura decât de această zi liberă, nu și de 2 decembrie, așa cum se întâmplă în alte cazuri. În timp ce inspectoratele şcolare din mai multe judeţe au decis să le dea liber dascălilor şi elevilor şi pe 2 decembrie, având această posibilitate grație unui ordin al ministrului Educației care în acest an a lăsat la latitudinea fiecărui județ să decidă dacă se fac ore sau nu vineri, Buzăul a decis ca școlile să nu fie închise în această zi.
Potrivit șefului Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Florina Stoian, ziua de vineri va fi una normală. Excepție vor face 8 unități de învățământ unde directorii au trimis solicitare pentru ca școlarii să poată să lipsească pe 2 decembrie de la cursuri, lecțiile urmând a fi recuperate într-un week-end. În celelalte şcoli din judeţ, 2 decembrie va fi o zi normală iar şefii învăţământului speră să nu se înregistreze un absenteism ridicat în această zi.
”Programul pentru săptămâna aceasta este cel știut. Astăzi este zi liberă iar mâine se învață. Au fost solicitări de la câteva școli, cu motive întemeiate, care au solicitat să nu învețe vineri și să recupereze în altă zi. Acelora le-am aprobat, dar în rest, mâine, toate școlile învață”, a declarat Florina Stoian.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.