Colegiul Național „Mihai Eminescu” va întra din acest în mult așteptata reabilitare,  fiind  prima lucrare de acest tip din cei 80 de ani de existență ai prestigioasei școli buzoiene. Pentru ca lucrările să se desfășoare fără impedimente iar totul să fie ca la caret municipalitatea a decis să mute atât elevii cât și profesorii într-o altă instituție de învățământ care beneficiază de spații suplimentare astfel încât procesul educațional să se desfășoare normal și nici lucrările de reabilitare să nu fie perturbate.

Locația unde vor învăța, cel mai probabil din toamnă, elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” nu a fost dată publicității însă responsabilii din cadrul municipalității au demarat deja discuțiile astfel încât și în noul spațiu, elevii și profesorii de la Eminescu să beneficieze de aceleași condiții.

Procesul de reabilitare a Colegiului Național „Mihai Eminescu” este evaluat la aproximativ 6 milioane de euro iar banii  sunt asigurați din fonduri guvernamentale dar și din bugetul Primăriei Buzău. Durata lucrărilor este estimată la aproximativ 2 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.