UPDATE: Tânărul pentru care a fost solicitat un elicopter SMURD după ce i s-a făcut rău în zona Nucu, comuna Bozorioru, a decedat. Medicii de la SMURD Galați care au ajuns la fața locului l-au găsit pe bărbat inconștient, în stop cardio-respirator, l-au resuscitat, însă în zadar, în cele din urmă declarând decesul. Cadavrul urmează să fie luat de la Bozioru de către angajații SML, pentru ca apoi medicii să efectueze necropsia și să afle ce i-a provocat decesul tânărului care avea circa 30 de ani.
Tânărul ajunsese de dimineață la Bozioru, în zona Nucu, și se afla în apropierea tabereu de cercetare, organizată la Nucu, în vecinătatea aşezărilor rupestre. La această tabără iau parte arheologi, istorici şi specialişti din alte domenii. Potrivit organizatorilor, bărbatul care avea 40 de ani nu avea legătură cu tabăra. Era un simplu turist, venit din București, împreună cu un prieten. În apropierea taberei, bărbatului i s-a făcut rău, a primit un pahar cu apă, iar în scurt timp a decedat. El avea 40 de ani.

UPDATE: Tânărul căruia i s-a făcut rău în peștera de la Bozioru se pare că se afla într-un grup, într-o excursie, ghidul fiind cel care a sunat la salvare. Din primele informații se pare că tânărul ar fi băut un energizant, ar fi fumat o țigară, după care brusc i s-a făcut rău și a căzut secerat la pământ. Pentru că cei cu care se afla au observat că bărbatul se învinețește la față și nu mai răspunde la stimuli, ghidul a pus mâna pe telefon și a chemat salvarea, un elicopter SMURD urmând să ajungă în zona peșterii în care i s-a făcut rău tânărului. La această oră nu se știe dacă tânărul mai este în viață.
Revenim cu detalii!

Serviciul Județean de Ambulanță Buzău a fost solicitat luni în Munții Buzăului după ce unui tânăr de 40 de ani i s-a făcut rău într-o peșteră, la Bozioru.
Pentru că salvarea nu poate ajunge în zona greu accesibilă, drumurile fiind practicabile doar cu piciorul, autoritățile medicale au solicitat un elicopter SMURD care urmează să-l preia pe tânărul căruia i s-a făcut rău.
Revenim cu detalii !

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.