Chiar dacă are bani mulţi, acest material e dovada că Nicolicea, devalizatorul economiei judeţului Mehedinţi nu a reuşit, aşa cum şi-a propus, să cumpere chiar toată presa din Buzău, iar noi suntem dovada vie că nu suntem de vânzare. Aşa cum au fost patronii firmelor de interfoane din cartierul Dorobanţi, unde vineri după amiază a făcut o vizită electorală omul lui Băsescu, infiltrat în USL şi care are întâlniri de taină cu Cezar Preda, împreună cu care a făcut multe măgării în Parlament la voturile finale. Aceşti patroni s-au vândut mai ceva ca Iuda pentru câţiva arginţi, şi au acceptat, de teamă că Nicolicea nu va fi primit în blocurile cu interfon şi cartelă de acces, aşa că de dimineaţă, au oprit alimentarea aparaturii, astfel încât uşa să se deschidă liber, fără a mai fi nevoie de acceptul locatarilor. Iar buzoeinii s-au trezit cu securistul Nicolicea la uşă fără să vrea, noroc că oamenii au vizor, şi foarte puţină lume a acceptat să stea de vorbă cu el. Chiar şi aşa, au fost destui care, după ce au dechis uşa, văzând despre ce este vorba, i-au trântit-o în nas, lăsându-l cu buza umflată pe ciocoi.

7 COMENTARII

  1. Eugen Nicolicea zis si „Distrugatorul din Mehedinti”akum vine sa candideze la buzau sub Sigla USL,dupa ce a contribuit la distrugerea imaginii lui Victor Ponta.si daca va amintiti mai bn el a fost la guvernare cu PDL in urma Si a votat taierea pensiilor,salariilor,inchiderea spitalelor….etc.El este Omul lui Traian Basescu.

  2. oara ce vrea acest mos trist de la noi buzoienii. pentru cei care nu stiu va spun eu: nicolicea este omul lui basescu, care in urma cu ceva vreme il injura pe ponta , iar acum candideaza sub sigla usl. nicolicea este un mare securist, un om fara lipsa de respect, care jigneste femeile si e in stare sa-si vanda si mama pentru bunastarea sa.

  3. Enescu E. Cred sincer ca buzoieni se vor pacali daca vor vota acest candidat care se poate vopsi la comanda si care poate juca teatru cu noi fara ca votantii buzoieni sa nu-l pedepseasca pentru ceea ce a facut cand vota cu doua maini alaturi de PDL. Daca primarul vrea sa-l sustina dumnealui ca asa a primit sarcina de partid si sa-l voteze dumnealui!

  4. Este dovada că USL are candidați pătați care se ascund sub sigla USL. Copreședinți USL, Ponta și Antonescu și-au dat semnătura pentru ca acești candidați să reprezinte USL în aceste alegeri. Conducerea USL ne crede pe toți proști dacă se prezintă cu o cohortă de candidați de toată mila. Să-i cunoaștem măcar noi, cititorii dv., pentru a nu fi mințiți de oamenii lui Ponta: Eugen Nicolicea, Marian Ghiveciu, Adrian Mocanu. Mai trebuie să vă descriu pe fiecare?
    vă rog pe dv. să-i susțineți cu argumente, dacă mă contaziceți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.