Eugen Nicolicea face parte din trecutul intunescos al PSD-ului si ca un veritabil traseist politic a trecut la UNPR, adică de partea lui Băsescu ca sa taie pensile şi salariile oamenilor, iar acum a revenit la vechea dragoste, redenumita USL. Conştient fiind de faptul că la el acasă nu mai poate prosti pe nimeni, a plecat din Mehedinti şi a venit la Buzău unde speră ca nu se vor afla toate mizeriile de care a fost capabil. Totusi unele fapte au ramas in memoria tuturor. Ne amintim de epoca Iliescu – Nastase si de ceea ce “părintele Constituţiei” a afirmat chiar inainte de a muri. În martie 2006 Antonie Iorgovan declara într-o conferinţă de presă:“Este exact ceea ce nu trebuia să existe ca imagine pentru social-democraţie. Criteriul de apartenenţa la aceasta gască a fost în primul rând homosexualitatea, în al doilea rând – masoneria şi în ultimul rând – infracţionalitatea. Cum pot fi numite persoanele care se ocupa cu traficarea funcţiilor, dacă nu infractori”, a spus Iorgovan. “Criteriul de promovare în gaşca era homosexualitatea. Acesta nu ar fi fost relevant din punct de vedere politic, dar e relevant pentru că au ascuns aceste lucruri”, a punctat Iorgovan.
Inainte decesului senatorului Iorgovan, ii acuza direct pe masonii şi homosexualii din fruntea PSD de iradierea sa, fapt ce i-a adus un sfârşit tragic.


După moartea lui Antonie Iorgovan, multe voci au confimat varianta senatorului, printre care şi marele poet Adrian Păunescu, care afirma pe postul de televiziune Antena 1: „Antonie Iorgovan mi-a mărturisit în mai multe rânduri convingerea sa că ar fost iradiat. Era incomod, genul de om care deranja”. Iorgovan a spus la un talk-show difuzat de B1 TV: „Boala mea, după toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere… Deci, cândva, mi s-a pus o bucăţică de uraniu, nu mai mult, am întrebat şi eu cât trebuie… atât, o bucată de uraniu, pe care ţi-o pot ataşa pe un scaun când te duci la o conferinţă”.
Dezvăluirile cutremurătoare ale senatorului Iorgovan sunt singulare în spaţiul public romanesc şi faptul că acesta şi-a găsit moartea după ce i-a dat în gât pe colegii săi din PSD implicaţi deopotrivă în reteau masonica şi apartinand totodată unui club select de homosexuali arata dimnesiunea mafiota sinistră a grupării din care făcea parte Eugen Nicolicea.

2 COMENTARII

  1. sper ca buzoienii sa nu fie atat de naivi incat sa-l voteze pe acest securist, care le-a taiat pensiile si acum promite ca le va creste. este un mincinos, un parvenit, un om cu limbaj de mahala, care nu se abtine sa injure femeile. dupa ce a distrus mehedintiul acum vrea sa distruga si buzaul. buzaul spune NU nicolicea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.