Monica Macovei la Buzau

Aproximativ 30 de membri PDL au fost prezenți joi la prezentarea de către europarlamentarul Monica Macovei a moțiunii cu care speră să câștige președinția PDL. Spre deosebire de seara trecută când sediul PDL a fost plin la vizita Elenei Udrea, de această dată în sală au fost prezenți doar câțiva consilieri municipali și județeni, dar și fostul deputat Valeriu Alecu.
Spre deosebire de Elena Udrea, Monica Macovei a refuzat să facă orice fel de aprecieri la adresa „performanțelor ” politice ale liderului PDL Buzău, Cezar Preda, pe motiv că se află în casa sa și nu se cade.
Monica Macovei a mărturisit că i-a telefonat liderului PDL Buzău să-i comunice că dorește să discute cu membrii PDL Buzău, și chiar dacă acesta este un susținător al lui Vasile Blaga, nu a împiedicat-o sa vină la Buzău.
„I-am telefonat lui Cezar și iată că sunt aici. Chiar dacă este lume puțină în sală și sunt convinsă că la Vasile Blaga vor fi mult mai mulți eu sunt mulțumită să discut cu aceeași convingere și cu cei prezenți. Chiar dacă el are o altă opțiune asta nu ma deranjează. În privința scorului scăzut obținut de PDL la Buzău nu vreau eu să-l critic pe Cezar Preda la el în organizație… Sigur, cifrele vorbesc dar poate a fost vina candidaților sau poate au existat și alte probleme ”, a declarat Monica Macovei
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.