Eurovision Song Contest 2020 se va desfășura pe 1 Martie la Buzău

0
453

Primăria municipiului Buzău prin Centrul Cultural Alexandru Marghiloman împreună cu conducerea Televiziunii Române a semnat, miercuri, contractul de colaborare pentru organizare la Buzău a etapei finale pentru selectarea piesei ce va reprezenta România la concursul Eurovision de la Rotterdam. Conform contractului semnat de directorul general al TVR Doina Gradea și directorul Centrului Cultural Alexandru Marghiloman Elena Isbășoiu, municipalitatea va sprijini organizarea galei de la Buzău cu suma de 200.000 de euro. Spectacolul se va desfășura pe data de 1 martie de la ora 21.15 minute la Sala Sporturilor Romeo Iamandi unde vor avea acces pe bază de invitații 1500 de persoane.

Potrivit organizatorilor show-ul va dura aproximativ 3 ore timp în care Roxen, concurenta de 20 de ani din Cluj care a fost deja desemnată să reprezinte România, va prezenta publicului buzoian dar și celui din întreaga țară cinci melodii care vor fi desemnate să intre în finală până pe data de 21 februarie.

Pe lângă cele cinci melodii pe care Roxen urmează să le pregătească până pe 1 martie, pe scena de la Buzău va mai urca și buzoianca Dora Gaitanovici pentru a susține un recital dar vor mai fi și alte surprize.

Organizatorii promit de asemenea, un impresionant spectacol de sunet și lumini, dar și că vor promova județul Buzău atât în timpul transmisiei din data de 1 martie cât și până atunci.

comunicat conf de presa Buzau ESC2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.