Cea de-a doua ediție a Carnavalului Salsa Place de la Buzău a adus în stradă peste 2000 de buzoieni dornici să vadă dansând fetele aproape dezbrăcate care au defilat pe străzile orașului acoperite doar cu câteva pene pornind din fața Parcului Crâng și până la discoteca Atlantic locul unde s-a încheiat seara de sâmbătă cu o distracție pe cinste la Carnavalul Salsa.
„La acest carnaval participă peste 30 de școli de salsa din orașe precum București, Galați, Ploiești, Târgoviște, Sibiu, Cluj. Este cea de a doua ediție a festivalului pe care am început-o vineri seară cu o petrecere la piscină și avem alături de noi mult mai mulți spectatori decât anul trecut. Sper ca cu timpul carnavalul să devină un eveniment important pentru Buzău. Pe parcursul zilei de astăzi am mai avut niște workshopuri, iar seara vom încheia petrecerea tot la piscină”, a declarat inițiatorul Carnavalului Salsa Place, Dănuț Vulpe.
Încântați de costumele colorate și muzica din difuzoare, buzoienii, cu mic cu mare, s-au alăturat caravanei formate din câteva tiruri decopertate, pline de dansatori, motocicliștilor, unei trăsuri trase de o pereche de cai impresionanți și a show-bus-lui pe care le-au urmat până în Piața Daciei unde au urcat pe scenă toate Școlile de Salsa participante. Festivalul a fost prezentat de actorul Iustin Radu, cunoscut buzoienilor din serialul Trăsniți în NATO.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.